Jogi nyilatkozat

Az általad látogatott honlap üzemeltetője a Levron Kft.

A betonacelhelyett.hu – mint üzemeltető – alapvető adatait jelen honlap „Impresszum” rovatában találod meg.

A honlappal kapcsolatos alapvető szabályokat az alábbiakban rögzítjük:

A betonacelhelyett.hu honlap megnyitásával elfogadod az alábbi feltételeket.

A betonacelhelyett.hu honlapon található valamennyi tartalom, és kép megjelenítése szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a betonacelhelyett.hu előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A betonacelhelyett.hu honlap adatait részben vagy egészben átvenni, bármilyen formában hivatkozni rá, továbbértékesíteni, üzleti célra felhasználni kizárólag a Felújítás Szakértő előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. Ettől eltérő üzleti célú felhasználás vagy engedély nélküli továbbértékesítés szigorúan tilos.

A betonacelhelyett.hu oldalon megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a betonacelhelyett.hu felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a honlap használatából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Tájékoztatunk, hogy a honlap tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki.

Siposs Levente
Felújítás Szakértő